Direktlänk till inlägg 1 november 2009
2-3 kycklingfiléer skurna på längden
Stek i smör, krydda med salt o peppar och ta undan.
1 liten rödlök, hackad
6 färska champinjoner, skivade
100g Creme Bonjour Örtagård
2,5dl creme fraiche
1,5-2dl grädde
salt o peppar
Stek lök och champinjoner tills de fått trevlig färg. Klicka i ost, fraiche och häll på grädde. Krydda och låt puttra ihop. Lägg i kycklingen och låt allt bli varmt och gott.
Servera med sallad.
//Tanten
2 stora omeletter: Några nävar styckfryst spenat smör att steka i Vispa samman: 4ägg 4msk grädde salt, svart- och vitpeppar, muskot Fräs hälften av spenaten i smör tills den har tinat/börjar få färg. Häll på hälften av ome...
(Vi låtsas inte om att jag inte bloggat här på ett halvår...) 500g köttfärs 1 liten gul lök, finhackad ½ squash, tärnad 1 röd spetspaprika, tärnad 4-5 färska champinjoner, tärnad 4dl creme fraiche 1dl grädde 1 pkt Icas färs...
Yes! Idag blir det moussaka!! Återkommer om den. Frukost: Omelett på 2ägg o grädde 5 baconskivor 1 rejäl klick färskost Mellanmål: Gräddmjölk Några matskedar jordnötssmör //Tanten ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|