Direktlänk till inlägg 27 juli 2009
...eller vad man nu ska kalla det ;) Det här åt vi igår:
smör
skinkschnitzel (eller annat fläskkött)
rödlök
grädde
Knorr Organic Beef Buillon
rosépeppar
salt
kebabkrydda
rosmarin
salvia
Strimla köttet och fräs i ordentligt med smör. Hacka löken och släng i innan köttet är helt klart. När vätskan runt om börjar försvinna, häll på grädde så det täcks och simmar runt ordentligt. Smula i buljong och krydda efter smak. Låt småputtra till önskad konsistens (det ser blaskigt ut i hundra år men sen går det jättefort att bli tjockt). Till detta serverades osttärningar, en rejäl klick creme fraiche och hade jag haft nån hade det även blivit en blandad sallad till ;)
//Tanten
2 stora omeletter: Några nävar styckfryst spenat smör att steka i Vispa samman: 4ägg 4msk grädde salt, svart- och vitpeppar, muskot Fräs hälften av spenaten i smör tills den har tinat/börjar få färg. Häll på hälften av ome...
(Vi låtsas inte om att jag inte bloggat här på ett halvår...) 500g köttfärs 1 liten gul lök, finhackad ½ squash, tärnad 1 röd spetspaprika, tärnad 4-5 färska champinjoner, tärnad 4dl creme fraiche 1dl grädde 1 pkt Icas färs...
Yes! Idag blir det moussaka!! Återkommer om den. Frukost: Omelett på 2ägg o grädde 5 baconskivor 1 rejäl klick färskost Mellanmål: Gräddmjölk Några matskedar jordnötssmör //Tanten ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 | 28 | 29 |
30 |
31 |
|||||
|