Direktlänk till inlägg 28 juli 2009
köttfärs
gul lök
squash
paprika
bacon
smör
ägg
grädde
kryddor (kebabkrydda, svartpeppar, salt, oregano)
rivost
Stek köttfärsen i smör. Sprid ut i ugnsform. Hacka löken, paprikan och squashen och sprid ut. Klipp baconet och sprid ut.
Blanda lika många ägg som deciliter grädde, salta och peppra och blanda i torkad oregano. Häll över det andra och strö till sist rikligt med rivost över allt. Ställ in i mitten av ugnen på 225 grader tills den fått fin färg.
Servera med sallad.
//Tanten
2 stora omeletter: Några nävar styckfryst spenat smör att steka i Vispa samman: 4ägg 4msk grädde salt, svart- och vitpeppar, muskot Fräs hälften av spenaten i smör tills den har tinat/börjar få färg. Häll på hälften av ome...
(Vi låtsas inte om att jag inte bloggat här på ett halvår...) 500g köttfärs 1 liten gul lök, finhackad ½ squash, tärnad 1 röd spetspaprika, tärnad 4-5 färska champinjoner, tärnad 4dl creme fraiche 1dl grädde 1 pkt Icas färs...
Yes! Idag blir det moussaka!! Återkommer om den. Frukost: Omelett på 2ägg o grädde 5 baconskivor 1 rejäl klick färskost Mellanmål: Gräddmjölk Några matskedar jordnötssmör //Tanten ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 | 28 | 29 |
30 |
31 |
|||||
|