Direktlänk till inlägg 19 september 2009
Kokoskyckling 3 port
3 kycklingfiléer
smör
1 squash
1 aubergine
1 burk kokosmjölk (gärna ekologisk)
red curry paste (mängd efter smak)
1-1½dl grädde
skal och juice av 1 lime
salt o peppar
Tärna kycklingfiléerna och fräs i smör i traktörpanna. Tärna squash och aubergine och låt fräsa med när kycklingen nästan är klar, ha även i currypasten. När grönsakerna fått färg hälls kokosmjölk på och limen tillsätts. Späd ytterligare med grädde och salta och peppra efter smak. Låt puttra ihop.
Servera med blandad sallad och en klick creme fraiche eller yoghurt.
//Tanten
2 stora omeletter: Några nävar styckfryst spenat smör att steka i Vispa samman: 4ägg 4msk grädde salt, svart- och vitpeppar, muskot Fräs hälften av spenaten i smör tills den har tinat/börjar få färg. Häll på hälften av ome...
(Vi låtsas inte om att jag inte bloggat här på ett halvår...) 500g köttfärs 1 liten gul lök, finhackad ½ squash, tärnad 1 röd spetspaprika, tärnad 4-5 färska champinjoner, tärnad 4dl creme fraiche 1dl grädde 1 pkt Icas färs...
Yes! Idag blir det moussaka!! Återkommer om den. Frukost: Omelett på 2ägg o grädde 5 baconskivor 1 rejäl klick färskost Mellanmål: Gräddmjölk Några matskedar jordnötssmör //Tanten ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
|||||||
|